Virtuemart eShop

 

Δημιουργία και υποστήριξη  Virtuemart eShop. To VirtueMart είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για online πωλήσεις προϊόντων και για να φτάσετε την επιχείρησή σας ψηλά, βάζοντας νέα δεδομένα αγοραστών.

Κατασκευή ιστοσελίδων web design & development

Αγαπάμε το διαδίκτυο και την κατασκευή ιστοσελίδων, blogs, portals, εταιρικών ιστοσελίδων, online καταστημάτων και eshop. Aκόμα περισσότερο όμως μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με ξεχωριστούς ανθρώπους και να υλοποιούμε τις ιδέες και τους στόχους τους. Ξεκινάμε πάντα κατανοώντας το όραμα και τις φιλοδοξίες κάθε project. Εφαρμόζουμε τις γνώσεις μας και δημιουργούμε ιστοσελίδες για να υλοποιήσουμε τις ιδέες σας, να αναπτύξετε την επιχείρηση σας και να λύσετε τα προβλήματα σας, γρήγορα και οικονομικά.

Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων tech support

Η συνεχής λειτουργία και ενημέρωση μίας ιστοσελίδας μπορεί να σας φανεί δύσκολη ή απλά να μην διαθέτετε τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε, είτε έχουμε δημιουργήσει μαζί την ιστοσελίδα σας είτε όχι αναλαμβάνουμε να υποστηρίξουμε την λειτουργία της ελπίζοντας σε μια καλή και μακρόχρονη συνεργασία. Είτε πρόκειται για μια εταιρική ιστοσελίδα, είτε για eshop, γνωρίζουμε πως να διατηρήσουμε την εύρυθμη λειτουργία της.

web hosting Φιλοξενία ιστοσελίδων

Η επιλογή του παρόχου για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της, ασφαλώς και γρήγορα. Οι server μας φιλοξενούνται σε ένα από τα πιο σύγχρονα datacenter της Ευρώπης, στην Ολλανδία και περιλαμβάνουν: high-end hardware, cPanel για εύκολη διαχείριση, καθημερινά backup, 24/7 monitoring, αυτόματη ενημέρωση με ενημερώσεις ασφαλείας, υποστήριξη PHP/MySql, στατιστικά επισκεψιμότητας.

online marketing Προώθηση ιστοσελίδων

Ακόμα και το πιο σωστά σχεδιασμένο και αισθητικά άρτιο website για να υλοποιήσει τους στόχους του πρέπει να λάβει και την κατάλληλη προώθηση. SEO, online-marketing, email-marketing είναι μερικές λέξεις - κλειδιά που αναφέρονται σε αυτό που ονομάζουμε προώθηση ιστοσελίδων. Η εμπειρία μας είναι στην διάθεση σας για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί την online στατηγική αυτή που θα ολοκληρώσει την διαδικτυακή σας παρουσία.

Που θα μας βρείτε

Οδός: Μαυρομιχάλη 105 Πολίχνη - Θεσσαλονίκη

TK.      56533

Τηλ.    2310 913340

Fax     2310 988049

Τρόποι Πληρωμής

- Μετρητά 

- Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

- Αντικαταβολή

- Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

- POS

Πάντα δίπλα σας

Επικοινωνία

Πάντα δίπλα σας και μετά την αγορά σας / Service

Δωρεάν ανακύκλωση προϊόντων

Χάρτης

-

Free Joomla! template by L.THEME